Psychologenpraktijk van der Sluijs

Psychologenpraktijk van der Sluijs

Psychologenpraktijk van der Sluijs

Gezondheidscentrum Cuijk
Irenestraat 33b
5431 TG Cuijk

06-40232452

https://psycholoogvandersluijs.nl

Mijn naam is Henriette van der Sluijs. Na meer dan 20 jaar praktijk in de Hoeksche Waard te hebben gevoerd, ben ik in 2022 gestart in Cuijk. Ik ben gespecialiseerd in kortdurende behandelingen voor mensen met lichte tot milde problematiek. Ik streef ernaar dat iedere behandeling aangepast wordt aan een haalbare hulpvraag en concrete doelen. Of dit nu in kleinere of grotere stappen gebeurt is niet van groot belang, het gaat erom dat er een proces tot stand komt waardoor er meer ruimte ontstaat op de levensterreinen waarin mensen vastgelopen zijn. Dit wordt ook wel psychologische flexibiliteit genoemd.

Volwassenen vanaf 18 jaar zijn welkom voor een intakegesprek en indien wenselijk een daarop volgende behandeling. U kunt bij mij terecht met de volgende klachten: angst en dwang, depressie, psychosomatische klachten, onverwerkte trauma’s, eetproblemen (lichte problematiek) en gestagneerde rouw.

De mogelijke behandelvormen zijn cognitieve gedragstherapie, EMDR, Acceptance and Commitment Therapie (ACT) en kortdurende schematherapie.