Psychologenpraktijk Peter Zandvliet

Psychologenpraktijk Peter Zandvliet

Psychologenpraktijk Peter Zandvliet

(Peter Zandvliet)
De Bergkamp 20
5825 AG Overloon
06-10412003

psycholoog@peterzandvliet.nl
www.peterzandvliet.nl

In mijn praktijk kunt U terecht met klachten en vragen van psychische en geestelijke aard. Vaak zal het gaan om het loslaten van belemmeringen zoals angsten of sombere stemmingen. Soms ligt de nadruk op vragen zoals ‘hoe houd ik het vol’, bijvoorbeeld bij verlies van gezondheid of werk. Bij uitspraken zoals “ik zit mezelf in de weg “, gaat het meer om je karakter . Wat is veranderbaar en wat moet ik leren accepteren en hoe doe ik dat ? Ik werk met individuele trajecten voor volwassenen en ouderen maar ook bij problemen in de relatie of familie kunt U mij consulteren. Mijn praktijk bestaat sinds 1985. Naast het psychisch – geestelijke aspect van mijn cliënten, werk ik vaak ook gericht naar het ‘gevoelde’ lichaam waar klachten in verkramping, houding, beweging , ademhaling en stem uitdrukking vinden. De basis van het werk is altijd uw verhaal, dat wil zeggen : uw geschiedenis, uw huidige leven en uw gewenste toekomst.