Psychologenpraktijk & Coaching Vierlingsbeek

Psychologenpraktijk & Coaching Vierlingsbeek

Psychologenpraktijk & Coaching Vierlingsbeek

(Wilma Wils en Aad Welage)

Pastoor Jansenstraat 1a, 5821 AZ Vierlingsbeek
06-11357866
info@psycholoogvierlingsbeek.nl
www.psycholoogvierlingsbeek.nl

In de vrijgevestigde Psychologenpraktijk & Coaching Vierlingsbeek werken Aad Welage en Wilma Wilms. Beiden zijn orthopedagoog en BIG geregistreerd GZ-psycholoog. In onze praktijk kunt u terecht voor kortdurende psychologische hulp, relatie- en gezinstherapie, traumabehandeling, orthopedagogische hulpverlening en coachingstrajecten. Aad Welage heeft zich ondermeer gespecialiseerd in trauma behandelingen waaronder EMDR en coaching. Wilma Wilms is geregistreerd relatie- en gezinstherapeut en schematherapeut.
De praktijk biedt zorg vanuit twee locaties, Vierlingsbeek en Geleen, en biedt behandeling aan kinderen en jongeren (Geleen) en aan volwassenen (beide locaties). Naast individuele behandelingen is er de mogelijkheid voor relatie- en gezinsgesprekken. Het aanbod van de praktijk valt onder de Generalistische Basis-GGZ.

Wij vinden het belangrijk dat u zich binnen onze praktijk op uw gemak voelt, de stap naar een psycholoog is immers voor de meeste mensen al groot genoeg. Daarnaast willen wij de best mogelijke zorg bieden. Binnen de praktijk wordt dan ook gewerkt volgens de multidisciplinaire richtlijnen, waarbij u mag rekenen op een behandeling die (wetenschappelijk) bewezen effectief is. Wij trachten uw behandeling zo kortdurend mogelijk te houden zonder de kwaliteit ervan uit het oog te verliezen.

U kunt makkelijk en snel terecht voor een gesprek. Wij maken afspraken zowel overdag als ook in de avonduren, en hanteren flexibele openingstijden.